Armats de la Sang de Reus

febrer 11, 2011

MANQUEN MENYS DE 30 DIES PER COMENÇAR ELS ASSAJOS

Filed under: General — manaies @ 18:42
Tags: , , , ,

Ben entrat ja en el mes de febrer, manquen menys de 30 dies per començar els assajos preparatius per la Setmana Santa d’enguany de l’esquadra romana dels Armats de la Reial Congregació de la Puríssima Sang.
És tradició que el Sr. Capità Manaies mani començar els assajos a partir del Dimecres de Cendra, que s’escau el proper 9 de març; i com sempre hi haurà una Assemblea d’Armats prèvia per fer-ho saber. Segons el nombre d’inscripcions actual hi han registrades 45 persones que opten per sortir d’Armat el proper Divendres Sant 22 d’abril de 2011. En aquesta reunió es concretarà aquesta llista de nous candidats a obtenir la preuada plaça d’Armat.

Enguany, degut a la situació econòmica que es viu a nivell nacional, la Reial Congregació no pot seguir complint amb el compromís adquirit de fer dos vestits nous anuals pels Armats. Però, per contra, el col·lectiu romà està pendent d’una donació individual anònima per l’adquisició d’almenys una armadura nova, que farà que els Armats disposin de 30 vestimentes noves, lluny encara de les 50 unitats que es volen assolir. El romanent d’Armats es cobriran, de moment, amb els antics vestits de l’any 1948.

Tanmateix, abans dels assajos, els Armats de la Sang realitzaran una comunicació en el Vè Congrés Català de Confraries de Setmana Santa que es celebararà del 25 al 27 de febrer a Mataró, sota el títol: “La Força de l’Armat i l’Honor de ser-ho”.  I abans de Setmana Santa participaran de nou en una Trobada d’Armats de les comarques meridionals a la ciutat de Flix el Diumenge de Passió 10 d’abril.

Feu un comentari »

Encara no hi ha cap comentari.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a WordPress.com.

%d bloggers like this: