Armats de la Sang de Reus

Novembre 27, 2011

VEREDICTE CONCURS FOTOGRÀFIC ‘ARMATS 2011’

Filed under: General — manaies @ 23:08
Tags:

El passat mes de juliol es va procedir al veredicte del 1r. Concurs Fotogràfic ‘Armats 2011’.

El jurat va estar composat per: Pep Aguadé (fotògraf), Carles Fargas (fotògraf), Mn. Estanis Figuerola, diaca (representant Arxiprestat de Reus), Josep Altès (Clavari R. Congregació), Sebastià Domènech (SotsClavari Reial Congregació), Josep Solé (Decurió 3r. de la Junta dels Armats de la Sang) i Xavier Montserrat (Armat Major dels Armats de la Sang).


                                                                                    – Veredicte Jurat 1r. Concurs Fotogràfic ‘Armat 2011’


Després de diverses deliberacions, i per unanimitat, es va escollir la fotografia ‘Armat Passat Per Aigua’, amb el pseudònim ‘FBG’, com a guanyadora de l’esmentat concurs.

En segon lloc, la fotografia ‘Custòdia‘ amb el pseudònim ‘TAMRA’ va ser la segona millor instantània.

En la secció a la Millor Col·lecció, el premi va ser per la tira fotogràgicaFermesa i Ordre‘ amb el pseudònim ‘INSTANT’.

Un total de 14 fotografies han participat en aquest primer concurs fotogràfic que el col·lectiu dels Armats de la Sang han dut a terme. La fi nalitat del mateix ha estat trobar la foto que pasmarà cada portada de l’Opuscle, que l’esquadra romana edita anualment.

Una primera col·lecció fotografica que restarà exposada durant tota la Quaresma vinent a la Sala d’Armats (entrada carreró de la Puríssima Sang, núm. 12), i el dia de la presentació de l’Opuscle de la Setmana Santa 2012 es traslladarà l’exposició a la Sala de Reunions del Temple de la Reial Congregació de la P. Sang.

  

Millor Fotografia                                    2a. Millor fotografia                                                                                    Millor col·lecció

‘Armat passat per aigua’                           ‘Custòdia’                                                                                          ‘Fermesa i Ordre’

de Ferran Blasco i Gómez                         d’Esther Sans i Cuevas                                                                      de Joan Enric Sabaté i Olivé

El lliurament de guardons i diplomes acreditatius es realitzarà després de la presentació de l’Opuscle dels Armats de la Sang 2012 al Temple de la Reial Congregació, després de la tradicional Baixada de Llances.

En nom de tota la Cohort Romana dels Armats de la Sang expressem la nostra més sincera enhorabona a tots els participants i guanyadors del concurs fotogràfic.

Feu un comentari »

Encara no hi ha cap comentari.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a WordPress.com.

%d bloggers like this: