Armats de la Sang de Reus

Desembre 19, 2011

DIADA DE GERMANOR NADALENCA DELS ARMATS DE LA SANG

Filed under: General — manaies @ 10:58
Tags:

Com ve sent costum per aquestes dates d’Advent, els Armats de la Sang de Reus es retroben en una jornada de germanor amb les seves respectives esposes i parelles. Una diada on no falta l’àpat de Nadal en un restaurant de la ciutat per compartir l’estona amb armonia i amistat.

En l’àpat va estar present el Clavari de la Reial Congregació de la Puríssima Sang, sr. Josep Altès; els Enllaços dels Armats de la Sang, Sebastià Doménech, Eduard Alonso i Xavier Just; l’Armat d’Honor, Joan Marsal; així com la presència dels membres de la Junta dels Armats i una bona part dels components de la Cohort Romana.

Sense protocols, al voltant de les tres de la tarda es començava el dinar amb gairebé 40 comensals. Armats, amics, esposes, acompanyants, directius de la Sang compartiren una única taula en un clima de germanor on les converses eren animades amb abundants rialles.

Es reservava pel final del dinar el sorteig de premis, que l’any passat es va iniciar, entre tots els presents; però abans el Sr. Clavari va dirigir unes paraules de rigor a l’assemblea. En el seu petit discurs promocionava el ben fer de la escuadra romana dels Armats de la Sang, així com desitjava un Bon Any Nou per tothom. Amb l’absència de l’Armat Major, el Sots-Armat Major, Juanlu González, dirigir unes paraules d’agraïment molt sentides i emotives (ja que es tractava del primer parlament oficial que realitzava), encoratjant a seguir treballant i a donar valor i sentiment a la nostra tasca dins la Cohort Romana. El torn del parlament del Capità Manaies fou promocionant aquest blog. També va resaltar la importància que tenen aquestes dates nadalenques: en recordar als traspassats i gaudir dels més menuts de la casa, ja que els primers ens deixen la herència dels petits i els segons d’ells neixarà el futur més pròxim.

Es finalitzar amb el sorteig d’una espatlla ibèrica, dos segons premis, dos tercers premis i un quart premi d’una samarreta il·lustrada, gentilesa de l’Ex-Armat i company Alfonso Estirado Sierra. Els premis vàren estar molt repartits entre Armats i acompanyants rebent-los amb grans aplaudiments.

        Parlament Sr. Clavari, Josep Altès                                                            Parlament Sr. Sots-Armat Major, Juanlu González

 

       Rialles de Sandra Gandía i Núria Moreno                                    Guanyador 2n. premi Rafael Jiménez (esq.) i Xavier Just (drt.)

 

Feu un comentari »

Encara no hi ha cap comentari.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a WordPress.com.

%d bloggers like this: