Armats de la Sang de Reus

gener 4, 2012

EL PARC DE NADAL DE REUS: ÈXIT ROTUND I INESPERAT

Filed under: General — manaies @ 16:11
Tags:

Del 27 de desembre de 2011 fins el 4 de gener de 2012, vint-i-tres monitors/es voluntaris s’han ofert per col·laborar en l’estand dels Armats de la Sang de Reus al Parc de Nadal de Reis.

Repartits en dos torns diaris, des de les 11 del matí fins les 9 de la nit, els monitors/es han ajudat als més de 700 nens/es que han passat pel nostre estand a fer una rèplica, a tamany real, de la peculiar punxa de les llances dels Armats de la Reial Congregació.

L’activitat consistia en confeccionar i emportar-se una alabarda personalitzada per cada infant, de 6 a 12 anys, a casa seva: una plantilla amb la silueta de l’alabarda, que servia per dibuixar-la en cartolina blanca, per continuar pintant-la a gust creatiu de cada nen/a, retallar-la i col·locar-la en un pal de llança, amb ‘taco’ inclòs, a mida per a la mainada.

Una idea que no es sabia si cuatllaria en el tarannà del Parc, però els set-cents nens/es que han realitzat casdascun d’ells, amb creativitat pròpia i personal, l’activitat han demostrat que ha estat un èxit rotund i inesperat per ser el primer any en el Parc de Nadal de Reus.

 

 

 

 

 

 

(Cliqueu la foto)

 

(Cliqueu la foto)

Des d’aquí un agraïment a tots els nens/es que han vist amb força aceptació aquest nou entreniment per ells. I com no a tots els monitors/es que han col·laborat de manera totalment altruista i professional aquests dies de Parc de Nadal.

Ara arribarà el torn de col·laborar amb els Reis d’Orient la nit de Reis per la nit i el Dia de Reis pel matí. Que sigueu bons minyons !

Feu un comentari »

Encara no hi ha cap comentari.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

%d bloggers like this: