Armats de la Sang de Reus

febrer 8, 2012

REUNIONS PREVIES ALS ASSAJOS DELS ARMATS AMB CARREC A LA COHORT ROMANA

Filed under: General — manaies @ 14:52
Tags:

El Capità Manaies comença a moure ‘fitxa’ convocant diverses reunions prèvies als assajos preparatius per aquesta Setmana Santa 2012.

Abans dels assajos, previstos pel 27 de febrer al col·legi Pare Manyanet, és costum que els Armats amb càrrec (Caporals, Soldats 1a. i Cap de Tabalers) per tenir un intercanvi d’impressions amb el Capità Manaies i exposar les noves directius a seguir pel bon desenvolupament dels assajos preparatoris. Coordinar horaris, recolzar les tasques de cada càrrec, crear possibles noves ‘Cadenes’, establir l’organigrama de desfilades i exhibicions, així com seguir fomentant que el prestigi i serietat de la Cohort Romana no minvi.

Aquest encontre servirà per exposar la intenció per part de la Capitania de crear una nova ‘Cadena’ a estrenar el Divendres Sant al matí, durant la tradicional exhibició dels Armats a la plaça de la Sang abans del Trasllat del Sant Crist a la Prioral de Sant Pere. Una ‘Cadena’ pensada per executar-la un reduït grup d’Armats, mentre que la resta observa. Quina novetat es vol fer ? Seran capaços els components de l’esquadra romana aconseguir aquest nou repte ?

Des de fa anys aquesta tradició és una bona manera d’establir llaços de col·laboració i que facilita la bona convivència i companyiola entre tots els components de la Cohort Romana dels Armats de la Sang de Reus.

Feu un comentari »

Encara no hi ha cap comentari.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a WordPress.com.

%d bloggers like this: