Armats de la Sang de Reus

Març 12, 2012

PRIMERS DIES D’ASSAJOS I VETLLES ALS VIA CRUCIS QUARESMALS

Filed under: General — manaies @ 14:48
Tags:

Des del 27 de febrer els Armats de la Sang estan assajant les seves maniobres i ‘Cadenes’ que executaran per Setmana Santa. Durant les primeres setmanes sols ‘faran braç’ i aprendran les diferents tocs de corneta de cada ‘Cadena’ o ordre. En l’edició d’enguany, els assajos han participat més de 30 Armats de mitjana, un fet que no succeïa des de feia molt de temps, dècades podríem dir.

Enguany no s’ha produït cap baixa en la Cohort Romana i s’han allistat 6 nous Aspirants a Armat que han superat amb èxit els assajos previs una setmana abans dels oficials. Ara per ara, si no hi ha cap baixa d’aquí a Setmana Santa 45 Armats cridaran ‘Força i Honor’ a la plaça de la Puríssima Sang i desfilaran pels carrers de la ciutat el Divendres Sant.

Una mostra més de la bona salut i compromís que regna en el conjunt de l’esquadra romana dels Armats de la Sang. Els assajos són un termòmetre per valorar l’estat de la Cohort Romana. La motivació i la il·lusió per fer coses vers el col·lectiu està a l’ordre del dia.

Els assajos es realitzan a les instal·lacions del Col·legi Pare Manyanet, tots els dilluns, dimecres i divendres a partir de 2/4 de nou fins a 2/4 de deu de la nit. Els dimecres es realitzen els assajos amb Tabals.

Si esteu interessats, o voleu encomanar a amics o familiars, a inscriure’s a fer d’Armat, encara s’es està a temps de fer-ho. Veniu els dies d’assaig i demaneu informació, a la millor us és més fàcil del que us penseu fer d’Armat !

Tanmateix, durant el temps d’assajos els Armats ja realitzen actes oficials com a realització de Vetlles a la Venerable Imatge del Sant Crist de la Sang durant els Solemnes Via Crucis de Quaresma per l’interior del Temple de la Reial Congregació.

Les Vetlles són serveis de presència en actes que la Imatge dels Sant Crist de la Sang presideix. Per tant com a principals Guardians d’Honor del Sant Crist de la Sang, els Armats són presents amb dos Soldats i un Caporal als altars laterals del Temple mentre dura el Via Crucis quaresmal.

Tots els diumenges de Quaresma a partir de 3/4 de set de la tarda al Temple de la Puríssima Sang es pot veure les Vetlles que els Armats realitzen des de 1994.

Feu un comentari »

Encara no hi ha cap comentari.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a WordPress.com.

%d bloggers like this: