Armats de la Sang de Reus

Octubre 20, 2013

Els Armats a l’Espai d’Entitats de Reus

Filed under: General — manaies @ 18:16

El proper dissabte 26 d’octubre de 2013 els Armats de la Sang participaran d’una manera activa en l’Espai d’Entitats de Reus, amb una petita de mostra de les ‘Cadenes’ i de l’autòcton  ‘Pas de l’Armat’ al bellmig de la plaça del Mercadal.

L’horari de l’exhibició serà a les 10.30 hores, i durant quinze minuts els Armats, uniformats amb roba de carrer i amb samarreta reivindicativa del #50éspossible, realitzaran amb la seva característica llança diferents maniobres ordenades pel Capità Manaies mitjançant el Caporal Corneta.

Per altra banda, durant tot el dia disposaran d’un estand a la mateixa plaça del Mercadal amb la resta d’associacions cíviques, culturals i tradicionals inscrites a l’Espai d’Entitats que organitzarà la Regidoria de Participació i Ciutadania de l’Ajuntament de la capital del Baix Camp.

Els Armats de la Reial Congregació de la Puríssima Sang està actualment en un moment ascendent molt bo a nivell de nombre d’integrants per la Cohort Romana, actualment són 40 integrants, i volen aspirar a aconseguir la xifra de 50 Armats, així com captar mecenes i patrocinadors per arribar a cobrir els 20 vestits que manquen encara per completar.

La xifra de 50 components de la Cohort Romana és un desig dels actuals integrants, ja que durant les dècades dels anys cinquanta i seixanta del segle passat va tenir el col·lectiu romà reusenc aquesta quantitat donant aquell major esplendor en les sortides de la Setmana Santa reusenca.

L’Espai d’Entitats serà un tret de sortida a la futura promoció per aconseguir aquests projectes d’aquí a la Setmana Santa de 2015, on s’escauran els 310 anys de la seva història.

plafo

 

Més informació a: armatsdelasang@tinet.cat  o http://entitatsreus.cat/espai

 

Feu un comentari »

Encara no hi ha cap comentari.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a WordPress.com.

%d bloggers like this: