Armats de la Sang de Reus

Març 2, 2016

ELS ARMATS FARAN D’ACTORS AL BARTRINA

 

Els Armats de la Reial Congregació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist de Reus, conjuntament amb la R. Congregació de la P. Sang, organitzen una Gala Cloenda de la campanya #50éspossible que porta el títol “ELS ARMATS, UN PAS MÉS ENLLÀ”. Una obra teatral on es mostraran documents, s’escoltaran balls i música que mai abans o poc s’havien sentit o escoltat, com la “Sentència de Pilats”, un document, conservat al fons de l’Arxiu de Reus, amb una certa excepcionalitat, una de les primeres versions, sinó la més antiga, en català que es coneix del text (una descoberta de Carrutxa), així com una recreació de la mort el Capità Manaies Pere Guinovart l’any 1876 en plena processó, entre altres.

Sota la direcció d’en Josep Mª Llop Cabré i la presentació d’en Josep Baiges s’ha creat un espectacle farcit de poesia visual, concebut i dissenyat per tal d’oferir a l’espectador una veritable experiència fantàstica que s’endinsa en diferents activitats culturals i captivadores  del nostre entorn reusenc i dels Armats de la Sang de Reus.

CARTELL PROMOCIONAL GALA CLOENDA #50ÉSPOSSIBLE

CARTELL PROMOCIONAL
GALA CLOENDA #50ÉSPOSSIBLE

La representació serà molt participativa, ja que fins a 11 entitats culturals de la ciutat: Banda Simfònica de Reus; Grup d’Havaneres “Balandra”; Escola de Dansa Núria Díez; Llop’s Teatre; Esbart Reus Dansa; Bravium Teatre; Grup de Lectura i Declamació del Centre d’Amics de Reus; Banda de Cornetes i Tambors Verge de Misericòrdia; Escolania i Capella de Cantors del  Sant Crist de la Sang, Xaloc’s, Grup de Grallers; Carrutxa; i els Armats de la Sang –com a protagonistes principals-, col·laboren en l’entramat escènic cloenda de la campanya #50éspossible.

La representació serà el proper dissabte 5 de març de 2016 a les 18 hores al Teatre Bartrina de Reus, que té el suport institucional de la Regidoria de Cultura i Joventut i del propi Teatre. Al final de l’obra hi haurà lliurament d’agraïments als patrocinadors i col·laboradors de la campanya “#50éspossible”.

El preu (10€) reverteix íntegrament a benefici dels vestits del col·lectiu romà i es poden adquirir a: Cristalerías Marsal, Xarcuteria Quesu, El Barato, L’Orangette, Bodega La Parra, i al Temple R. Congregació (tardes).

Més notícies:

http://reusdigital.cat/noticies/tendencies/els-armats-de-la-sang-actuen-al-teatre-bartrina

https://twitter.com/canalreus/status/704759442177433600/photo/1

http://www.naciodigital.cat/delcamp/reusdiari/noticia/17179/armats/actuaran/al/bartrina

https://www.facebook.com/events/499447513590690/

Feu un comentari »

Encara no hi ha cap comentari.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a WordPress.com.

%d bloggers like this: