Armats de la Sang de Reus

Març 9, 2017

COMENÇA LA FEINA !!!

Per als Armats de la Sang de Reus quan arriba el temps de Quaresma se lis gira feina: Assaigs preparatius, Vetlles quaresmals, trobada d’Armats (enguany a La Selva del Camp), processó a Tortosa, Baixada de Llances i Presentació de l’Opuscle.

Aquest any amb motiu de la Capitalitat de la Cultura Catalana de Reus, han preparat un seguit d’actes que poden mantenir-se en els anys venidors. És tracta de:

  • Inauguració de l’Exposició Opus Tessellatum “Armats 2016” i de la mostra retrospectiva Gala Cloenda #50éspossible “Els Armats, un Pas més enllà” del fotògraf reusenc Pep Aguadé i Tarès, a la Sala La Vintiquatrena de la Germandat de Sant Isidre i santa Llúcia del 23 de març al 18 d’abril de 2017.
  • Dissabte 1 d’abril (18 hores): II Milites Romanorum de la Cohort Romana pels carrers i places de la ciutat, per donar gràcies a la ciutadania en general pel suport rebut en el final de la campanya #50éspossible. La Exhibició final serà a la plaça de La Llibertat.
  • Divendres Sant 14 d’abril (abans processó del migdia): primera Lectura de “La Sentència de Pilat”, un antiquíssim text de finals segle XVI trobat a l’arxiu Municipal, i en català.

Pel que fa als actes habituals que la Cohort Romana participa, Les tradicionals vetlles dels Via Crucis dels diumenges de Quaresma a les 18.45 a l’interior del Temple de la Reial Congregació de la Puríssima Sang.

Cartell promocional

Enguany la XXI edició de la Trobada d’Armats de les comarques meridionals es celebrarà el Diumenge de Passió 2 d’abril al matí a la localitat de La Selva del Camp.

Cartell promocional

La presentació del XVIIIè Opuscle dels Armats de la Sang s’escaurà el dijous 6 d’abril, després de la tradicional Baixada de Llances, anirà a càrrec de la companyia de teatre reusenca Llop’s Teatre SF/87 a partir de les 21 hores a l’església de la Sang.

Logotip Llop’s Teatre SF/87

 

Cartell oficial Setmana Santa Reus 2017

 

Feu un comentari »

Encara no hi ha cap comentari.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a WordPress.com.

%d bloggers like this: