Armats de la Sang de Reus

febrer 18, 2021

SOLEMNES VIA CRUCIS DE QUARESMA CONFINATS

Aquest proper diumenge, 21 de febrer de 2021, es farà el primer Via Crucis a l’interior del Temple de la Puríssima Sang de Reus. Però aquest aquest amb l’aforament limitat i les mesures pertinents per causa de la COVID-19.

Post del grup del facebook “CM La Sang Reus”:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100015797146155

Per altra banda l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa de Reus han decidit de manera unànime suspendre tota activitat al carrer durant aquesta Quaresma i Setmana Santa, davant de la situació per la pandèmia de la covid-19 i les indicacions i mesures que venen marcades per les autoritats civils i sanitàries han indicat en un comunicat.

Vetlles Via Crucis quaresma

Davant d’aquesta situació, les entitats duran a terme aquells actes que els són propis i tradicionals sempre que es puguin adaptar a les mesures de capacitat i quòrum establerts per les autoritats sanitàries.

La difusió dels actes que es realitzin durant aquesta Quaresma i Setmana Santa es faran a través dels mitjans de cada entitat, com també a través de les xarxes socials de l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa. Es potenciarà d’aquesta manera l’ús de les xarxes i elements digitals i s’evitarà la difusió de paper. L’evolució de la programació i els actes previstos vindran marcats en tot moment per l’evolució de les mesures sanitàries que es prenen i que poden ser canviants.

«Totes les Congregacions, Arxiconfraries, Confraries i Germandats de la ciutat treballen per adaptar les seves activitats i actes tradicionals a les mesures establertes des del PROCICAT, que sense dur a terme manifestacions religioses al carrer, es pugui viure un temps Quaresmal des d’una perspectiva diferent, però sense perdre l’essència que caracteritza la Setmana Santa de Reus».

Llegir el comunicat a:

https://www.diarimes.com/noticies/reus/2021/02/09/la_pandemia_obliga_suspendre_setmana_santa_reus_97729_1092.html?

Feu un comentari »

Encara no hi ha cap comentari.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a WordPress.com.

%d bloggers like this: