Armats de la Sang de Reus

gener 28, 2012

UN ARMER PER ALS ARMATS

Filed under: General — manaies @ 15:34
Tags:

Un dels projectes per a enguany de la Junta dels Armats de la Sang era reubicar l’armer que es disposava al Cor del Temple de la Reial Congregació. Sembla que després de diverses reunions amb el Sr. Clavari, Josep Altès, i els Srs. Enllaços, Sebastià Domènech, Eduard Alonso i Xavier Just; s’ha arribat a la conclusió que el xanfrà de l’absís era el lloc més idoni per ubicar el nou Armer.

En un primer moment els membres de la Junta dels Armats havien projectat un esborrany ubicat en el mateix passadís enfront a la Sala d’Armats, però les consultes posteriors feien inviable, per raons de seguretat en matèria de sortida d’emergències, aquest enclavament.

Ara el lloc sembla també addient, al costat de la Sala d’Armats, aprop de la porta de sortida al Carreró de la Puríssima Sang. El nou Armer guanyarà en alçada, estètica i discreció ja que quedarà just en la cantonada de l’absís del Temple de la Sang. Els tècnics de la Cohort Romana, Toni Sánchez i Agustí Gaya, amb la col·laboració d’Antonio Gallardo i de l’Armat Major Xavier Montserrat; ja treballen per poder deixar enllestit aquest nou Armer abans de la Setmana Santa. Aquest Armer contindrà la totalitat de les llances i escuts, així com els instruments de percussió de la Cohort Romana.

Feu un comentari »

Encara no hi ha cap comentari.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

%d bloggers like this: