Armats de la Sang de Reus

Març 29, 2012

OPUS TESSELATUM ‘ARMATS 2012’

II CONCURS DE FOTOGRAFIA DELS ARMATS DE LA SANG DE REUS

‘ARMATS 2012’

Per fomentar el coneixement i difusió dels Armats de la Sang

BASES:

  1. PARTICIPANTS: Està oberta a la participació de totes les persones, sense necessitat que siguin professionals.
  2. TEMA: Qualsevol aspecte de les activitats dels Armats de la Sang de Reus en la Quaresma i Setmana Santa de l’any 2012.
  3. OBRES: Es permet la presentació de tres obres, com a màxim, per cada participant. Les obres hauran de ser originals i exemptes de compromisos de cessió o venda de drets.
  4. FORMAT: Hauran de ser en paper, i les mides de la imatge fotogràfica són lliures; però s’han de presentar sobre un suport negre, cartolina o paspartú, de 30 x 40 cm.. Es podran presentar fotografies en color o en blanc/negre. Cada fotografia es presentarà també en format digital (jpg). No s’admetran manipulacions informàtiques.

5. IDENTIFICACIÓ DE LES OBRES: Al dors de les fotografies, es farà constar un pseudònim i el títol de les fotografies. S’adjuntarà     un sobre tancat, encapçalat pel pseudònim, a l’interior del qual hi haurà un CD amb les fotografies en format digital (jpg), una targeta amb el títol de l’obra, el nom i cognoms, l’adreça i el telèfon de l’autor/s.

6. TRAMESES: Al Carreró de la Puríssima de la Sang, núm. 12 de Reus. Cal que els sobres estiguin protegits amb suport rígid per tal d’evitar desperfectes de tramesa.

7. CALENDARI DEL CONCURS: El termini d’admissió d’obres finalitza el dia de Corpus Christi, 7 de juny de 2012. L’exposició de totes les obres presentades es realitzarà la Quaresma i Setmana Santa de 2013.

8. JURAT: El jurat del concurs, integrat per dos representants dels Armats de la Sang de Reus, dos representants de la Reial Congregació de la Puríssima Sang de Reus, un representant de l’Arxiprestat de Reus i dues persones de reconeguda vàlua fotogràfica; seleccionarà les obres guanyadores i en determinarà els premis.

9. PREMIS: Les obres presentades podran optar a un premi, per a la millor col·lecció; i dos premis més per a les millors fotografies. Cada participant rebrà un justificant de participació i només podrà optar a un premi.

10. Els Armats de la Reial Congregació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist de Reus es reserva el dret de reproducció de les obres que cregui convenients, però sempre esmentant el nom de l’autor/s.

11. Totes les obres presentades quedaran en propietat dels Armats de la Sang de Reus, reservant-se el dret de publicar-les fent constar el nom de l’autor/s i sense cap tipus de retribució.

12. Les obres rebudes seran tractades amb màxima cura, però els Armats de la Sang de Reus no es fa responsable dels possibles deterioraments, pèrdues, danys o robatoris, ocasionats per causes alienes a la seva voluntat.

13. Qualsevol imprevist serà estudiat, i resolt, pels membres del jurat. La participació en aquest concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases.

Feu un comentari »

Encara no hi ha cap comentari.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

%d bloggers like this: