Armats de la Sang de Reus

Octubre 3, 2014

Campanya #50éspossible (I)

Campanya #50éspossible

Campanya #50éspossible

fes-te Armat”

Fer d’Armat avui dia pot semblar una mica carrincló, però el cert és que cada any s’inscriuen més reusencs. De ben segur que és degut a la serietat i compromís de la Reial Congregació de la Puríssima Sang per treballar pel bé d’un col··lectiu romà, el qual vol donar prestigi i promoció al nom de la nostra ciutat i al de l’antiquíssima Congregació de la Sang.

La Cohort Romana de la Sang fa més de tres-cents anys que desfila pels carrers de la capital del Baix Camp i durant la segona meitat del segle passat van aconseguir el seu màxim esplendor, ja que durant quasi tres dècades van ser 50 integrants ben abillats i compromesos amb la tradició.

Qui dels nostres avantpassats o familiars reusencs no recorden aquesta esquadra de mig centenar d’Armats desfilant pels seus carrers i admirar el seu pas característic, i autòcton de Reus, que d’una hora lluny es sentia ???

Actualment són 43 companys i amics de totes les edats, joves, no tan joves, nouvinguts i veterans, que comparteixen vivències i experiències noves any rere any, donant continuïtat  a aquesta tradició tan arrelada a Reus. Ens manquen molt pocs voluntaris per tancar aquest somni.

Ara amb la campanya #50éspossible i amb 310 anys d’història, una de les opcions i fites és completar aquesta xifra màgica dels 50 Armats.

Fes-te Armat !!!

Força i Honor !!!
logo armats colors 1705

Feu un comentari »

Encara no hi ha cap comentari.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Bloc a WordPress.com.